Τι είναι το Softone Cloud?

Το Soft1 Cloud αξιοποιεί τα υπερσύγχρονα data centers της Microsoft και τα πλεονεκτήματα της cloud πλατφόρμας Microsoft Windows Azure.

on-line υπηρεσίες φιλοξενούνται σήμερα στα Data Centers πολλών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διεθνώς, με την εγγύηση της Microsoft

Mε χρήση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών, η πλατφόρμα Windows Azure παρέχει συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υψηλής διαθεσιμότητας των υπολογιστικών μονάδων, βάσεων δεδομένων και αποθηκευτικών χώρων που χρησιμοποιεί η υπηρεσία Soft1 Cloud ERP.

Τι μου διασφαλίζει αυτό

Αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Data Center, αποκλειστικά εξουσιοδοτημένου προσωπικού

Περιβάλλον υψηλής προστασίας για ασφάλεια των συστημάτων, ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών

Ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον βιομηχανικών προδιαγραφών

Υψηλή διαθεσιμότητα 99,95% με εφαρμογή τεχνολογιών fault tolerance, automatic replication, backup & recovery, load balancing κλπ.

Λειτουργία 24x7 με συνεχή υποστήριξη από τα εξειδικευμένα στελέχη της Microsoft

Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Δεν επαναπαυόμαστε

Η SoftOne αναπτύσσει σε διαρκή βάση ειδικές cloud τεχνολογίες που διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure και διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο την απρόσκοπτη λειτουργία του λογισμικού Soft1 στο cloud

Welcome to the Cloud

Οι τεχνολογίες αυτές ενσωματώνονται στο προηγμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης Soft1 Azure Hypervisor που αυτοματοποιεί πλήρως όλες τις λειτουργίες της cloud υπηρεσίας, αποκλείοντας το ανθρώπινο λάθος που θα μπορούσε να επηρεάσει τις εργασίες της επιχείρησης σας!

επιχειρήσεις στο Cloud της Microsoft

Τι κερδίζω ;

Η συνεργασία της Microsoft με τη Softone μέσω του Windows Azure, σας δίνει δυνατότητες που παλαιότερα θα θεωρούσαμε ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον έχει μπει για τα καλά στη καθημερινότητά μας.

Τα οφέλη της συνεργασίας είναι πάρα πολλά, μερικά από αυτά αναφέρονται στο διπλανό βίντεο από το επίσημο κανάλι youtube της Softone.

Παρακολουθήστε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους !

Λειτουργικότητα

Η λειτουργία της μηχανογράφηση της επιχείρησής σας είναι σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον που υπερτερεί κατά πολύ έναντι αυτών που προσφέρει ένα κοινό data center.

Ελαστικότητα

Η ελαστικότητα που προσφέρει η πλατφόρμα, σε συνδυασμό με το δομημένο περιβάλλον APIs, επιτρέπει την αξιοποίηση ειδικών Soft1 μηχανισμών ελέγχου των cloud πόρων της υπηρεσίας Soft1 Cloud ERP.

Ασφάλεια & σταθερότητα

Η ασφάλεια και σταθερότητα της πλατφόρμας, σε συνδυασμό με τη δομημένη αρχιτεκτονική της και το γεγονός ότι οι διαχειριστικές ευθύνες για τη λειτουργία των υποδομών ανήκουν αποκλειστικά στη Microsoft, αυξάνει την αποδοτικότητα της επένδυσής σας.

Τρόπος λειτουργίας

01 End-to-end-παρακολούθηση

End–to–end παρακολούθηση λειτουργίας (Health Monitoring Service) για άμεση αντιμετώπιση real-time απαιτήσεων

02 Load balancing

Δυναμική κατανομή φορτίων (load balancing) για αποδοτικότερη λειτουργία στη βάση πραγματικών αναγκών.

03 Resource elasticity

Ευέλικτη χρήση πόρων Azure (resource elasticity)

04 Versioning control

Εγκατάσταση νέων εκδόσεων λογισμικού

05 Secure access

Ασφαλής πρόσβαση χρηστών: εξουσιοδοτημένη πρόσβαση χρηστών από συγκεκριμένα μηχανήματα (workstation access certification), προστασία firewall για έλεγχο πρόσβασης από συγκεκριμένα δίκτυα

06 Cloud transition

Εύκολη μετάβαση από on-premise σε cloud λειτουργία

07 Uploading & downloading βάσης δεδομένων

έτσι ώστε μια επιχείρηση να μπορεί να “κατεβάσει” άμεσα τα δεδομένα της από το cloud και να τα εγκαταστήσει τοπικά για πρόσθετη ασφάλεια ή εναλλακτική λειτουργία

08 Backups

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για αποθήκευση στο cloud ή τοπικά (ακόμη και σε ένα USB stick)

09 Έκδοση ειδικών κωδικών πρόσβασης

Οι κωδικοί αυτοί είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης από τρίτους

Τι υπηρεσίες μπορώ να έχω στο cloud

Τα cloud services της SoftOne σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας μπορούν να καλύψουν απαιτήσεις από την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη εταιρεία.

Αν είστε ιδιοκτήτης πάσης φύσεως εμπορικής επιχείρησης, επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, εισαγωγικής, εξαγωγικής, παραγωγής και γενικότερα εκτελείτε εμπορική δραστηριότητα ανεξαρτήτου μεγέθους, οι εφαρμογές της SoftOne θα σας λύσουν τα χέρια.

Soft1 Cloud ERP

H συνδρομητική υπηρεσία Soft1 Cloud ERP είναι σήμερα η πληρέστερη λύση για τη λειτουργία της μηχανογράφησης στο cloud!

Web Applications

Οι νέες Web Εφαρμογές λειτουργούν με χρήση οποιουδήποτε περιηγητή (browser)

eINVOICE

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία αποστολής και αρχειοθέτησης εκδιδόμενων παραστατικών

Soft1 360

Η πρωτοποριακή εφαρμογή Soft1 360 προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς και αξιόπιστης χρήσης των περισσότερων λειτουργικών ενοτήτων μιας κεντρικής μηχανογράφησης Soft1 από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή.

Mobile Εφαρμογές

Οι νέες Mobile Εφαρμογές απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση που η κεντρική μηχανογράφηση της υλοποιείται με το λογισμικό Soft1 και επιθυμεί οι εργαζόμενοι της να έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων της επιχείρησης

B2B

Η υπηρεσία B2B της SoftOne δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες σας να κάνουν συγκεκριμένες ενέργειες πάνω στη μηχανογράφηση σας.

πελάτες στο Cloud της Microsoft

Ελάτε στο σύννεφο και ξεγνοιάστε από αγορές και συντηρήσεις μηχανημάτων μία για πάντα ! Καλέστε μας στο 210 44 05 800